Slimme lichtgewicht aluminium buizen voor optimale kasverwarming

In de glastuinbouw gebruiken we aluminium verwarmingsbuizen al jaren als hijsverwarming. Ze bieden grote voordelen ten opzichte van traditionele ronde stalen buizen. De buizen zijn licht van gewicht en geven door hun unieke vormgeving de warmte gericht af. De verwarmingsprofielen brengen dankzij het slimme en slanke ontwerp met minder water meer warmte dicht bij het gewas en het verwarmingssysteem reageert sneller. Dit betekent: betere resultaten voor u en uw klant.

Bij Alcomij leveren wij kasverwarmingsbuizen in diverse typen. Aan de hand van uw warmtewensen en kasafmetingen zorgen wij voor een optimaal kasverwarmingssysteem.

Voordelen Kasverwarmingsystemen

noun_feather_2011367

Lichtgewicht aluminium buizen

noun_hoist_234554 (2)

Geschikt als hijsverwarming

noun_House_620040 (1)

Slim en strak design

noun_Heat_65826 (3)

Directe warmte afgifte

noun_Minus Droplet_672116

Verbruikt weinig water

noun_Heat_65826 (3)

Snelle warmte afgifte

Technische details

Tijdens het productieproces ondergaan alle aluminium verwarmingsbuizen een oppervlaktebehandeling. Door het zogenaamde anodiseren van de buis ontstaat een product dat onder normale omstandigheden geen nazorg meer nodig heeft. Met de meegeleverde klemkoppelingen op de afgedraaide einden zijn de buizen eenvoudig aan elkaar te monteren. Ze zijn dan ook meteen waterdicht gekoppeld.