Staalconstructies, projectmatig met de modernste technieken ontwikkeld

Het merendeel van onze staalconstructies wordt projectmatig met de modernste technieken ontwikkeld en op de meest moderne machines geproduceerd. Dat maakt dat wij naast onze lichtgewicht stalen onderbouwconstructies voor productiekassen, ook de expertise hebben om andere meer complexe constructies te engineeren zoals:

• constructies met meerdere teeltlagen;
• constructies met een focus op intern transport;
• constructies voor semigesloten kassen;
• schuurconstructies.

Onderbouwconstructies

De Alcomij onderbouwconstructie voor met name het Venlo kasdeksysteem leveren we conform de laatst geldende normen. Bij wereldwijde export worden deze constructies uiteraard aangepast aan de plaatselijk geldende voorschriften.

Voordelen Venlo kasconstructie

noun_reliability_373435 (2)

Robuust

assembly

Thermisch verzinkt of voorzien van witte poedercoating

noun_complaint_1913622 (1)

Altijd conform laatst geldende normen

noun_calculate_1320350 (3)

TNO/CASTA staalberekening

noun_calculate_1320350 (3)

Voor afwijkende constructies een FEA berekening

noun_Welding Robot_1933346

Geproduceerd met hightech machines

Technische details

De tralieliggers kunnen we naar wens van de klant in diverse uitvoeringen leveren. De gehele constructie wordt thermisch verzinkt en op verzoek voorzien van een poedercoating

Staalberekeningen

De laatste jaren verplaatsen de werkzaamheden van agrarische bedrijven zich steeds meer van de bedrijfsruimten naar de hallen. Dit heeft gevolgen voor de grootte, zwaarte en inrichting. Wij maken om die reden voor al onze staalberekeningen gebruik van de laatste TNO/CASTA versie en voor afwijkende constructies maken wij altijd een eindige element analyse (FEA).

De lasmedewerkers van Alcomij zijn gecertificeerd volgens de RWC (Responsible Welding Coordinator) voor de toegepaste lasmethoden. Verder is Alcomij is NEN-EN-ISO 9001, HORTIQ BRL8001 en FPC EN-1090-1 EXc2 gecertificeerd.