Mis Alcomij niet op Greentech Amsterdam 2024, dé wereldwijde ontmoetingsplaats voor professionals in de tuinbouwindustrie. Van 11 tot en met 13 juni kunt u ons vinden in hal 1, standnummer 506.

Greentech Amsterdam is de plek om kennis te maken met de nieuwste innovaties op het gebied van tuinbouwtechnologie. Telers, toeleveranciers en onderzoekers komen hier samen om te netwerken, te leren en deals te sluiten.

Wilt u onze stand bezoeken tijdens de Greentech? Registreer u dan hier voor gratis tickets; www.greentech.nl/amsterdam

Registreer voor gratis toegang

Focus op vroege stadia en actuele problemen

Tijdens Greentech ligt de focus op de vroege stadia van de tuinbouwketen en de actuele problemen waarmee telers worden geconfronteerd. Denk hierbij aan klimaatverandering, watertekorten en de toenemende vraag naar duurzame voedselproductie. GreenTech wordt ondersteund door AVAG, de branchevereniging voor de glastuinbouwtechnologiesector in Nederland.

Innovatieve kasoplossingen op GreenTech Amsterdam 2024

Naast onze vertrouwde kasdeksystemen en kasconstructies, tonen we op GreenTech Amsterdam 2024 met trots verschillende noviteiten.

Onze innovaties:

  • Diverse kasdeksystemen: Alcomij toont tijdens de Greentech een breed scala aan Optinova kasdeksystemen, geschikt voor glas tot sandwich en solar.
  • Solar kasdeksysteem: Verduurzaam uw kas met ons unieke Solar kasdeksysteem. Dit systeem combineert een hoogwaardige kasdekking met geïntegreerde zonnepanelen, waarmee u (zelfvoorzienend) uw eigen energie opwekt. Zo bespaart u op energiekosten en vermindert u uw ecologische voetafdruk.
  • Nieuwe ETFE folie paneel en ventilatienok: Deze innovatieve producten garanderen optimale lichtopbrengst en energie-efficiëntie voor een optimaal teeltklimaat, geschikt voor traditionele als semi-gesloten kassen.
  • Caeli™ kasklimaatoplossing: onze innovatieve kasklimaatoplossing die zich richt op precisieklimaat in de glastuinbouw.
  • Sleepscharnier (onze inzending voor de GreenTech Innovation & Concept Awards): Het systeem verbindt de opdrukkers van het raam met de trek-duwstang via een demper, waardoor de openingsovergang met 3% wordt vertraagd. Door dit op 50% van de ramen in een schaakbordpatroon te installeren, verdubbelt het de controle over de luchtuitwisseling in de kas voor de onderste 3% van de openingspositie.

Tijdens GreenTech Amsterdam 2024 staan onze ervaren kasspecialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste kasoplossingen voor uw project.

Alcomij: uw partner voor innovatieve tuinbouwoplossingen

Alcomij is al meer dan 55 jaar een betrouwbare partner voor telers in de tuinbouwsector. We bieden een breed scala aan innovatieve oplossingen die u helpen om uw teelt te optimaliseren en uw rendement te verhogen.

Kunt u niet wachten? Maak dan nu alvast een afspraak via www.alcomij.nl.