Alcomij, overal ter wereld

Samen met onze kassenbouwpartners vervullen wij sinds 1969 wereldwijd een sleutelrol binnen het proces duurzaam en gecontroleerd telen met onze slimme kassystemen en logistieke teeltoplossingen.

Nieuwsgierig naar de projecten? Navigeer dan met de muis over onderstaande wereldkaart en ontdek welke projecten gerealiseerd zijn op basis van een Alcomij oplossing.

Samenwerken

Nederland is het horticulturele hart van de wereld. Met het Westland heeft ons land zich kunnen ontwikkelen tot de op één na grootste exporteur van voedsel ter wereld.

Zoals gezegd speelt Alcomij een sleutelrol binnen het proces van duurzaam en gecontroleerd telen met het leveren van slimme tuinbouwoplossingen in de vorm van kassystemen en logistieke teeltoplossingen. Samen met onderzoekers, overheden, veredelaars, kwekers, kasproducenten, kassenbouwers en overige toeleveranciers uit heel Nederland werken we nauw samen om de voedselproblematiek wereldwijd aan te pakken. Door kennis en ervaring te bundelen, helpen wij wereldwijd op een zo efficiënt en duurzaam mogelijke manier en met een zo hoog mogelijke opbrengst, gezond en veilig voedsel te produceren.