Voor het kweken van orchideeën is een doordachte stalen constructie nodig. Eén die je eenvoudig kunt integreren en combineren met verschillende glastuinbouwsystemen en installaties.

Good collaboration
Dankzij een goede samenwerking tussen TechnoKas, OK Plant en Alcomij zijn we er in 2016 in geslaagd om een best passende staalconstructie te realiseren. Eén die past bij een mooie orchideeënkwekerij!


Project informatie

Locatie
Nederland

Datum
2016

Opdracht
Goede faciliteiten voor integratie met de verschillende glastuinbouwsystemen!

Innovatie bij Alcomij
Een goed doordachte stalen kasconstructie welke eenvoudig geïntegreerd en gecombineerd kan worden met de verschillende glastuinbouwsystemen en installaties.

Gerelateerde producten

Venlo kasconstructie

Wat is het?

De stalen kasconstructies van Alcomij zijn speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van kasdeksystemen. Maar ook voor de meer complexere constructies zoals constructies geschikt voor meerdere teeltlaagsystemen, interne transportsystemen, semi-gesloten kassystemen en stalconstructiesystemen.

Waarom kiest u het?

  • Robuust
  • Thermisch verzinkt en/of voorzien van een witte poeder coating
  • Voldoet altijd aan de lokale regelgeving

Documentatie:
Brochure – Oplossingen voor de tuinbouwLeaflet – Kasconstructies

Lees meer Offerte aanvragen

Een betrouwbare partner

Wij zijn een betrouwbare, innovatieve en onafhankelijke partner die begrijpt wat belangrijk is in de relatie tussen de kassenbouwer en kweker. Bij Alcomij weten we al sinds 1969 waar we goed in zijn: het ontwikkelen en produceren van oplossingen voor de glastuinbouw zoals stalen kasconstructies!

Goede samenwerking is de sleutel in projecten als deze. Alleen dan lukt het om een best passende staalconstructie te realiseren!