Bij Alcomij bieden wij het breedste assortiment kasdeksystemen in de branche. Alle kasdekken worden in huis 3D geëngineerd, berekend en geproduceerd met de meest moderne apparatuur en machines. Onze research & development afdeling werkt continu aan het verbeteren van onze deksystemen.

Van Solar tot Cabrio of semi-gesloten systemen, wij leveren alle denkbare efficiënte en duurzame kasdeksysteemoplossingen.

Venlo kasdeksyteem Optinova®

Wat is het?

Een slim en uiterst sterk kasdeksysteem, gekenmerkt door een significant lagere lichtonderschepping en maximale lucht- en waterdichtheid.

Waarom kiest u het?

 • Robuust
 • Solide
 • Divers

Documentatie:
Brochure – Oplossingen voor de tuinbouwFolder – KasdeksystemenFolder – OptinovaTekening – Optinova kasdeksysteem (4mm glas)

Lees meer Offerte aanvragen

Solar kasdeksysteem

Wat is het?

Het Venlo solar kasdeksysteem is een perfecte oplossing voor wanneer de opwekking van duurzame energie gewenst is. Het solar kasdeksysteem leent zich perfect voor de integratie van zowel gelamineerde zonnepanelen (zonder kader) als zonnepanelen met kader.

Waarom kies je het?

 • De te plaatsen zonnepanelen worden 4-zijdig ingesloten in rubber
 • Ook geschikt voor de integratie van zonnepanelen in aluminium kader
 • Eenvoudige montage dankzij slimme verbindingen

Documentatie:
Brochure – Oplossingen voor de tuinbouwFolder – KasdeksystemenTekening – Solar kasdeksysteem (gekaderde solar panelen – 22°)Tekening – Solar kasdeksysteem (ongekaderde solar panelen 22°)

Lees meer Offerte aanvragen

Breedkap kasdeksysteem

Wat is het?

Het Breedkap kasdeksysteem is een efficiënte en economische kasoplossing voor wanneer grote overspanningen met zo min mogelijk kolommen gewenst is.

Waarom kies je het?

 • Storm- en sneeuwbestendig
 • Screen systeem kan eenvoudig in de gording geïntegreerd worden
 • Grote ventilatie capaciteit

Documentatie:
Brochure – Oplossingen voor de tuinbouwFolder – KasdeksystemenTekening – Topline breedkap kasdeksysteem (AK goot – 4mm glas – 25°)Tekening – Topline breedkap kasdeksysteem (AC goot – 4mm glas – 25°)Tekening – Topline breedkap kasdeksysteem (AK goot – 16mm SDP – 25°)Tekening – Topline breedkap kasdeksysteem (AC goot – 16mm SDP – 25°)

Lees meer Offerte aanvragen

Cabrio kasdeksysteem

Wat is het ?

Het cabrio kasdeksysteem is een perfecte oplossing voor wanneer u het telen in de kas wilt combineren met de condities buiten.

Waarom kies je het?

 • Geschikt voor de planten en bomen sector
 • Hoogwaardige afdichting voor een water- en tochtdichte afsluiting van het ventilatievenster
 • The luchtramen scharnieren vanuit de goot en kunnen volledig geopend worden

Documentatie:
Brochure – Oplossingen voor de tuinbouwFolder – KasdeksystemenTekening – Cabrio kasdeksysteem (4mm glas)

Lees meer Offerte aanvragen

Projecten met Kasdeksystemen

Samen selecteren wij het meest complete en optimale kasdeksysteem

Alle kasdekken zijn maatwerk, het contact met de klant is daarom van groot belang. Wij denken gericht met u en uw klant mee bij het kiezen van het meest complete en optimale systeem. Met een speciaal door TNO ontwikkelt MathCad programma ‘Glazenstad’, zorgen wij ervoor dat uw nieuwe kasdeksysteem voldoet aan alle lokaal geldende normen en belastingen.