Een goed vormgegeven gevel voor een gewenst aanzicht

Dat je op basis van goede samenwerking, kennis en jarenlange ervaring tot de mooiste geveloplossingen kunt komen, bewijzen we bij Alcomij met het Slimline gevelsysteem. Een goed vormgegeven gevel geeft de kas het aanzicht dat veel kwekers en hun omgeving wensen.

De strak vormgegeven Slimline gevel kent een brede glasoplegging, is vlak en geschikt voor alle gangbare kastypen, dus zowel voor het Venlo als het Breedkap kasdeksysteem. De diverse typen gevels zijn eenvoudig te monteren en kunnen voorzien worden van 4mm, 6mm en 16mm enkelglas, 2 lagen 4mm enkelglas en 16mm stegdoppel (SDP). De gevels voor bijvoorbeeld tuincentra en bedrijfsruimtes kunnen voorzien worden van zogenaamde isolatiegevels.

Voordelen Slimline kasgevelsysteem

noun_House_620040 (1)

Vlak en strak vormgegeven

noun_Wrench_1281593

Eenvoudig te monteren dankzij maatwerk

noun_Ventilation On_95603

Gevellucht is leverbaar

noun_waterproof_123969 (2)

Gegarandeerde waterdichtheid

noun_Check_1635223 (1)

Brede glasoplegging

noun_low temperature performance_336847 (2)

Optimale isolatiewaarde

Technische details

Zoals gezegd geeft het Slimline gevelsysteem van Alcomij de kas het moderne aanzicht dat veel kwekers willen. We leveren de gevel standaard met witte PVC-strips. Maar u kunt ook kiezen voor een afwerking met rubber.

In de gevel brengen dubbele stiften de verbinding tussen steunregels en gevelroeden tot stand. Dubbele stiften voorkomen dat de gevelsteunregels gaan kantelen. De sponning van het Slimline systeem is voldoende diep om verschranking van de gevel als gevolg van het thermisch uitzetten en krimpen van het systeem op te vangen.
Een tweedelige bovenregel zorgt voor een perfecte aansluiting op de zijgevel aan de zijkant van de goot, waardoor een duurzame constructie ontstaat.

Het isolatiegevelsysteem

Naast optimale isolatie en het waterdicht zijn, geeft het isolatiegevelsysteem van Alcomij uw gebouw ook nog eens de gewenste representatieve en hoogwaardige uitstraling.

Geschikt voor isolatieglas

De horizontale roeden en verticale stapelprofielen zorgen dankzij de schroeflijst voor een nauwkeurige verbinding en zijn afgewerkt in een geanodiseerd of in een RAL kleur gepoedercoat aluminium afdeklijst. De Alcomij isolatiegevel is geschikt voor 6mm gelaagd glas of 16mm isolatieglas.