Alcomij presenteert met trots haar nieuwste innovatie: een kasdeksysteem met ETFE-folietechnologie. Een Optinova ETFE-folie kasdeksysteem heeft diverse voordelen, zoals uitstekende isolatie en lichttransmissie, die uw opbrengst optimaliseren en uw kas een flinke stap vooruit helpen.

ETFE-folie: duurzaam en efficiënt

Met een levensduur van tussen de 30 en 50 jaar is deze ETFE een uiterst duurzame oplossing. Aan het einde van de levensduur kan de folie worden gerecycled tot nieuwe grondstoffen. De hightech folie is zelfreinigend, bespaart op onderhoudskosten en is bestand tegen zware sneeuwbelastingen en aardbevingen. ETFE heeft vergelijkbare thermische eigenschappen als glas, maar weegt slechts 1% hiervan. De toepassing van meerdere lagen ETFE hightech folie kan de energiekosten bovendien aanzienlijk verlagen.

De voordelen van een ETFE-folie kasdeksysteem op een rijtje

  • Optimale plantengroei: een kasdeksysteem met ETFE-folietechnologie heeft een lichttransmissie van 94%, voor optimale plantengroei.
  • Energiebesparing: De uitstekende isolatiewaarde van ETFE resulteert in lagere verwarmingskosten en een aanzienlijke energiebesparing.
  • Lange levensduur: ETFE is een extreem duurzaam materiaal met een levensduur tot 50 jaar. Het is herbruikbaar en recyclebaar.
  • Weerbestendig: een kasdeksysteem met ETFE-folie is bestand tegen extreme weersomstandigheden, hagel en sneeuwdruk.

Het Alcomij Optinova ETFE-folie kasdeksysteem is een weloverwogen investering die uw kas naar een hoger plan tilt.

Bezoek onze stand op Greentech Amsterdam 2024

Kom langs op onze stand (nummer 01.506) op Greentech Amsterdam 2024 en ervaar de unieke eigenschappen van ons ETFE-folie kasdeksysteem met eigen ogen. Onze experts staan klaar om u te informeren over de voordelen van het Optinova ETFE-folie kasdeksysteem en adviseren u over de beste oplossing voor uw specifieke kasbehoeften. Of neem contact met ons op via de contactpagina op de website.