Met de complete legalisering van de cannabisteelt in Noord Amerika is de vraag naar slimme teeltoplossingen in de afgelopen jaren flink toegenomen.

Oude schuren, magazijnen, fabrieken en kassen worden geschikt gemaakt voor het telen van grote hoeveelheden medicinale cannabis. Om het teeltoppervlak in die diverse omgevingen zo efficiënt, flexibel en Arbo-vriendelijk mogelijk in te richten, maakt men gebruik van zogenaamde aluminium roltafels. Deze speciale kweektafels, voorzien van een teeltspecifieke bodem, worden van de grond op een verzinkte stalen onderstel geplaatst waardoor er een ideale teeltsituatie ontstaat voor de Cannabisteler.

Wij zijn al vele jaren actief betrokken bij de geautomatiseerde tuinbouw en de ontwikkeling van de daarbij behorende kweektafels. Dankzij deze ervaring weten wij als geen ander de kweektafels goed af te stemmen op de teelt en de wensen van de teler met in achtneming van de specifieke belastingen en beschikbare ruimte. Onze speciaal voor de cannabisteelt ontwikkelde roltafel, is daar een goed voorbeeld van.

De aluminium cannabisroltafel

De cannabisroltafel is in principe een vaste tafel. Desondanks laat de kweektafel zich door het slimme ontwerp eenvoudig van links naar rechts manoeuvreren zonder in leveren op stabiliteit. Hierdoor wordt de teler in staat gesteld om, met behoud van de effectieve werkruimte tussen de roltafels, het teeltoppervlak zo efficiënt mogelijk inrichten.

Het modulaire ontwerp van onze aluminium rolkweektafel staat garant voor een eenvoudige assemblage en simpele installatie op elk gewenste locatie, waar ook ter wereld!