Bij Alcomij werken we continu aan de modernisatie van onze eigen productie faciliteiten. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze productiecapaciteit perfect aansluit op de huidige marktvraag.

Om die reden hebben we onlangs de oude zaagmachine vervangen door twee moderne Kaltenbach APS-kortzagen. Productieleider Aluminium Kees Pronk: ‘Met deze twee “Rolls Royce’s” onder de zagen hebben we niet alleen onze zaagcapaciteit verhoogd, maar zijn we ook in staat om volledig geautomatiseerd verschillende lengtes te zagen’. ‘De zaagsnede van deze kortzaag is zeer precies en strak, wat een voordeel is voor de robotgestuurde productie van onze veilingkarren’, voegt Pronk toe.

Perfect aansluiten op de huidige marktvraag

Bij Alcomij werken we op een moderne en degelijke wijze en we grijpen kansen zodra deze zich voordoen. De mensen van onze eigen productieafdelingen worden gedreven door kwaliteit en innovatie. Samen werken we continu aan de verbeteringen van onze productiefaciliteiten en investeren we in de modernisering van ons machinepark. Deze modernisering zorgt ervoor dat onze productiecapaciteit perfect aansluit op de huidige marktvraag.