Sinds enige weken loopt deze hoofdtrainer JO11 van VV-Naaldwijk stage op onze engineeringsafdeling. Uiteraard niet om de conditie van onze heren op pijl te brengen, maar wel om onder toeziend oog van collega’s Wim Nowé en Gerhard van Leerdam alle tekeningen van onze hefbare kasgevel verder te automatiseren. Met andere woorden, Brian gaat er voor zorgen dat straks het gaten patroon in de profielen op de tekening bij de verandering van de lengte en breedte automatisch mee veranderen. Hiervoor werkt hij eerst alles uit in AutoCad® en daarna verwerkt hij het ook in Inventor®.

Had je Alcomij gevonden via de door studentenvereniging NOVA georganiseerde bedrijvendag van HHS-Delft? “Nee, maar ik heb jullie daar wel ontmoet. In mijn vrije tijd slijt ik nogal veel uurtjes bij Logiqs in Maasdijk en toen ik aangaf dat ik een stageplek zocht, stelde ze voor contact op te nemen met Alcomij. Na wat mailwisselingen en een kennismakingsgesprek waren we er snel uit en nu zit ik alweer een paar weken hier.”, aldus Brian.

Over twee jaar hoopt Brian te zijn afgestudeerd om dan vervolgens zijn ambities te kunnen waarmaken. “Ik heb in mijn vrije tijd aardig wat kennis van de sector kunnen opdoen, het lijkt me dan ook uitdagend om een compleet branche gerelateerd project van begin tot eind te begeleiden, zelf zaken te regelen, overzicht te bewaren en de voortgang te monitoren. Maar goed, ik ben heel divers en vind veel dingen interessant om te doen. Van magazijn tot kantoor, ik pak graag alles aan.

Brian loopt tot 5 februari 2021 stage bij ons.