Tim is net geslaagd voor zijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens zijn studie liep hij stage bij Alcomij, waar hij zijn kennis in de praktijk kon brengen en waardevolle ervaring opdeed. Daardoor keert hij nu terug als vakantiekracht om zijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

De keuze voor Alcomij

Voor Tim was de keuze voor Alcomij als stageplek al snel gemaakt. “De twee stageperiodes tijdens mijn opleiding waren het leukste,” vertelt hij. “Hierbij heb ik een goed beeld gekregen in de praktische toepassingen van de theorie die ik had geleerd.”

Tijdens zijn stage bij Alcomij werkte Tim samen met zijn studiegenoot Lars aan een onderzoeksproject. “Simon en Monique hebben ons hierbij goed begeleid,” aldus Tim. “Het was ook leuk om te zien dat Alcomij proactief aan de slag ging met onze onderzoeksresultaten om de productieprocessen te verbeteren.”

Leren en ontwikkelen

Naast de leerzame stageperiode bevalt het Tim ook goed om als werknemer bij Alcomij aan de slag te gaan. “De collega’s met wie ik werk en het doorvoeren van verbeteringen vind ik erg leuk,” zegt hij.

Daarom is Tim gedreven om te leren en zich te ontwikkelen. “Ik ben nog aan het beslissen of ik ga doorstuderen of dat ik aan het werk ga,” vertelt hij. “Maar ik weet zeker dat ik de ervaring die ik hier opdoe mee kan nemen in mijn toekomstige carrière.”

Een tip voor andere studenten

Een waardevolle tip voor andere studenten die overwegen om Technische Bedrijfskunde te studeren is volgens Tim: “Praktisch denken is belangrijk. Uiteindelijk gaat het erom hoe je een verbetering eruit laat zien binnen een organisatie.”

De perfecte balans tussen studie, werk en vrije tijd

Naast zijn enthousiasme is Tim een leergierige stagiair die zich snel thuis voelt bij Alcomij. Met zijn frisse blik en praktische instelling is hij een waardevolle aanwinst voor het team. Daarom biedt Alcomij Tim de kans om te leren, te ontwikkelen en ervaring op te doen in een dynamische werkomgeving.

Naast zijn studie en werk is Tim een actief lid van een voetbalvriendenteam. In de sportschool houdt hij zijn conditie op peil. En in het weekend geniet hij van gezellige activiteiten met vrienden.

We wensen Tim veel succes tijdens zijn vakantiewerk en met zijn verdere carrière.

Alcomij: kansen voor studenten

Alcomij biedt studenten regelmatig stageplekken aan. Hiermee investeert het bedrijf in de toekomst van de glastuinbouwsector. Dus, ben jij een gedreven student met interesse in techniek en maakprocessen? Kijk dan op de vacaturepagina van Alcomij voor meer informatie over onze stagemogelijkheden.