De Venlo biedt hoge lichtdoorlatendheid

In de glastuinbouw wordt het Venlo kasdeksysteem het meest gebruikt voor geconditioneerd telen. Het systeem biedt hoge lichtdoorlatendheid en is geschikt voor bedekkingen van zowel glas, polycarbonaat als zonne- en isolatiepanelen.

Luchtramen

De Venlo deksystemen zijn leverbaar met een variatie aan luchtramen in alle denkbare afmetingen. Van standaard gekaderde luchtramen met en zonder geïntegreerd insectengaas, eventueel voorzien van dubbelzijdig doorlopende luchting, tot gehard glazen luchtramen voor minimale lichtonderschepping. Met uitzondering van de gehard glazen variant, zijn alle luchtramen voorzien van een stabiel frame welke voor export doeleinde als losse onderdelen door ons kunnen worden aangeleverd.

Voordelen Venlo kasdeksysteem

noun_storm_217706

Verhoogde stormbestendigheid

assembly

Uitgebreide profielpakket

noun_Wrench_1392787

Eenvoudig te installeren

noun_droplets_1342098 (1)

Grote capaciteit condenswaterafvoer

noun_sun_1867957

Minimale lichtonderschepping

noun_versions_1244077 (3)

Voor bedekking met glas, polycarbonaat en isolatiepanelen

Technische details

Het Venlo dek is een geschoven systeem en is snel en eenvoudig te monteren. Ons uitgebreide profielpakket biedt voor de meeste kassen een standaardoplossing. Het dek wordt stormvast gemonteerd door middel van moment vaste verbindingen. De deksystemen kunnen worden geleverd met zowel stalen als aluminium goten, welke het regen- en condenswater gescheiden afvoeren, waardoor het water op eenvoudige wijze opnieuw kunt gebruiken. Naast een kostenvoordeel voor de kweker ontstaat er hierdoor ook minder belasting voor het milieu.