Een multifunctionele stalen krat
Al jaren produceert Alcomij speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie stalen kratten voor de opslag en distributie van kunststofverpakkingen. Deze multifunctionele volbad verzinkte stalen kratten zijn volledig demonteerbaar, handig voor wanneer de kratten niet in gebruik zijn en minder opslag- en/of transportvolume gewenst en/of beschikbaar is.

Het demonteren en in elkaar zetten van de bestaande kratten is echter een arbeidsintensief en daarmee een kostbaar proces. Tijd voor een update dus!

Wat is er nieuw?
Zoals gezegd is er in de ontwikkeling goed rekening gehouden met de belastingen, Arbo en efficiency eisen. De opvouwbare stapelkrat is daarmee voorzien van kleinere mazen, een inklapbaar koprek aan twee zijden, een makkelijk te manoeuvreren grendelsysteem en een slim en soepel inklapsysteem waardoor de krat eenvoudig en snel door 1 persoon in- en uit elkaar kan worden gevouwen.

Voordelen Opvouwbare stapelkrat

assembly

Volbad verzinkt

noun_stack_1492649 (3)

Stapelbaar

noun_Practical_1756999

Eenvoudig opvouwbaar

noun_complaint_1913622 (1)

NEN-EN 13626

noun_Factory_1135404

Industrieel gebruik

noun_Shield_165018 protection (1)

Evenwichtige bescherming

Technische details

Uitwisselbaar met de oude stalen krat
Op basis van de wensen en eisen ten aanzien van voedselveiligheid, belastingen, Arbo en efficiëntie ontwikkelde Alcomij de opvouwbare stapelkrat! Deze stalen stapelkrat is net als zijn voorganger volbad verzinkt en kan ook deze door middel van zogenaamde stapelrekken in twee lagen worden verdeeld. De nieuwe krat is volledig uitwisselbaar met de oude stalen krat, waardoor een eventuele omschakeling van oud naar nieuw meer gelijkmatig kan worden gepland.

Conform NEN-EN 13626
De nieuwe krat voldoet volledig aan de NEN-EN 13626. In uitgevouwen toestand heeft deze stalen krat een afmeting van 1200x1000x1200 mm welke is terug te vouwen naar 1200x1000x370 mm . En is verder voorzien van een grotere stickerplaat en een vaste locatie voor barcode- en/of taglabels.