Als glastuinbouwpartner produceren en ontwikkelen wij slimme glastuinbouwoplossingen. Onze nieuwste innovatie is het aluminium kasdeksysteem Optinova™. Dankzij hoogwaardige materialen, slimme vormgeving en de toepassing van nieuwe technieken vormt de Optinova™ de basis voor een modern en duurzaam kasdeksysteem welke zich onder alle denkbare geografische omstandigheden leent voor diverse glastuinbouwoplossingen wereldwijd.

Een robuust en divers ontwerp

Ten opzichte van onze voorgaande systemen Euronova en Alkupro, is de Optinova™ nóg sterker en diverser. Het robuuste ontwerp maakt dat de Optinova™ wereldwijd inzetbaar is en eenvoudig mee kan met de schaalvergroting in binnen de glastuinbouwsector. De diversiteit uit zich in de brede keuzemogelijkheden. Opties zoals het combineren van verschillende dekroedehoogtes (voor optimale lichtdoorlatendheid) en nokverbindingen (voor het opvangen hogere krachten) in één kasdek aangevuld met een scala aan luchtraammogelijkheden, maakt dat een kassenbouwer de ideale productiekas voor zijn klant kan samenstellen. Eén waarmee de teler – waar ook ter wereld – klaar is voor de toekomst!

Water- en luchtdicht bouwen

De Optinova™ staat garant voor een veilige, praktische en simpele installatie. De geoptimaliseerde installatie-methode waarbij de roede op een slimme doch eenvoudige manier een perfecte en dichte verbinding vormt met de goot in combinatie met het 4-zijdig in PVC opgelegd glas, draagt bij aan het op een snelle manier water- en luchtdicht bouwen.

Heeft uw klant een Euronova- of Alkupro kasdeksysteem en is uitbreiding gewenst? Geen probleem! Dankzij het uitgebreide en geoptimaliseerde profielenpakket van de Optinova™ maakt u eenvoudig en conform de huidige kassenbouwnorm een perfecte en duurzame aansluiting met de bestaande kas.

Beurs

Wij presenteren de Optinova™ op GreenTech Amsterdam (stand 12.106), van 11 tot en met 13 juni 2019 in RAI Amsterdam. Op deze beurs komen zowel nationale als internationale bedrijven uit de horticulturele industrie samen om zich te laten informeren over recente ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector.