In deze bizarre tijd is het belangrijk om betrokken te blijven bij wat er in onze directe omgeving gebeurt. We zien, horen en voelen de impact die Corona heeft op onze mensen, de sector, de zorg, ouderen ect.. Dus natuurlijk nam Alcomij vorige week de uitdaging van kassenbouwer Debets Schalke aan en kocht bloemen bij Chrysanten teler Gert Staalduinen uit ‘s-Gravenzande. Ook hij is zwaar getroffen door de maatregelen ten aanzien van het Coronavirus, Gert Staalduinen vond het dan ook een geweldige actie en dankte Alcomij namens de sierteeltbranche van harte voor de deelname aan de #flowerboostchallenge.

Het Oudeland

Met de aanschaf van de prachtige #StaalduinenChrysanten staken we niet alleen een hart onder de riem van de sierteelt, maar ook onder die van de bewoners van service appartementen Het Oude Land in ‘s-Gravenzande. Ook zij, de ouderen in onze directie omgeving, worden onevenredig hard getroffen door de situatie rondom het Coronavirus. Immers, vele van hen komen de deur niet meer uit en omdat het bezoek beperkt is raken vele van hen in een sociaal isolement.

Met deze #flowerboostchallenge slaan we dus twee vliegen in één klap en proberen we elkaar een handje te helpen.

Wie draagt dit initiatief ook een warm hart toe?

Debets Schalke daagde ons uit en wij op ons beurt vroegen Logiqs BV, Snelder BV en HetHeleWestland om dit initiatief ook een warm hart toe te dragen.