Uit 10.000 geselecteerde bedrijven noteert het expertcomité van de Hillenraad100 Hordijk dochter Alcomij op de 26ste positie. En daar zijn we echt heel trots op!

Honderd meest toonaangevende ondernemingen

De Hillenraad100 omvat de jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in het kennis en kapitaalintensieve (glas)tuinbouwcluster. De prestigieuze lijst brengt het volledige cluster in beeld, verdeeld over zeven segmenten. Al sinds 2003 is Hillenraad100 de monitor van ontwikkelingen in het Nederlandse horti-cluster. De Hillenraad100 signaleert, duidt en blikt vooruit.

Slechts 1 procent van de ondernemingen in het Nederlandse tuinbouwcluster haalt de Hillenraad100. Een notering in de lijst is een erkenning voor toonaangevend ondernemerschap. Deze ondernemingen tonen visie, durf en ondernemerschap en zijn en baken voor het cluster.

De beoordeling

Het onderzoeksteam van de Hillenraad100 analyseert de prestaties van de ondernemingen op basis van een uniek en zelf ontwikkeld bedrijfskundig model dat continu wordt aangepast. Het team maakt keuzes in wat de belangrijke bewegingen naar de toekomst zijn en beoordelen hoe ondernemingen daarop inspelen. Daarbij worden zij terzijde gestaan door een deskundig Expertcomité.

(bron: Hillenraad100)